Miss Harisnya

Küldj magadról csini fotókat. Legyél Te a Miss Harisnya! Ha szeretnél Te is megjelenni írj nekem a missharisnya@gmail.com e-mail címre!

Friss topikok

Linkblog

Miss Harisnya - Nyitó

2010.06.05. 13:12

szerző: missharisnya

Ez egy divatblog ami a mindennapokról szól. Munkahelyi, szabadisős, bulis ruhákról. Nem a szuper formabontó a lényeg, hanem az ami mindig és minden helyzetben csinos és sexy. A harisnyát nem kell komolyan venni. Csak azért lett ez a neve a blognak, mert a fényes testszínű harisnya a legközösebb pont a sexy stílusban. Legyen szó sportos, emos, freestylos vagy irodai megjelenésről, a harisnya mindenben közös. Szeretjük, mert kiemel és csábosan vonzóvá tesz minden lányt. Hát ezért ez a neve, de persze mindenféle csinos fotót várunk szeretettel amivel szeretnétek megmutatni a többi lánynak, hogy ki, hogy érzi magát sexysen a mindennapokban.

Ha küldesz képet, akkor mesélj kicsit magadról és írd le, hogy mit miért hordasz úgy ahogy. Ha van kedved :) Ha nincs, akkor csak küldj képet és majd dícsérnek mások :)

Címkék: divat sexy mindennapi lányok harisnya csinos miss harisnya

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://missharisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr722058488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NylonTom 2010.06.25. 15:15:30

Szia Miss Harisnya!
Én ffi vagyok és imádok fényes nylonharisnyát használni,mindig, rövidnadrághoz is!Magam miatt szeretem használni,cipőhöz és szandihoz is.Én nagyon jól érzem magam ebbe a ruhadarabban,akár duplán is használok, magam tetszéséért.

missharisnya 2010.07.04. 11:12:56

@NylonTom: Szia! Ne haragudj de ez a Blog lányoknak szól. Tudjuk, hogy a pasiknak bejönnek a szép csillogós női lábak, de nekünk nem jön be egy pasi harisnyában, főleg szandállban nem.

Ez egy csajos blog. Bocsi!

NylonTom 2010.08.11. 14:42:12

Kedves Missharisnya!Elösször is nagyon jó az oldal, tetszenek a harisnyás képek!Másodszor nem minden pasinak jön be a harisnyás láb,van akit ez hidegen hagy.És még annyi,hogy több lány vagy nő ismerősömnek is bejön, hogy fényes harisnyát használok, dicsérően nyilatkoztak,de elismerem,hogy rajtatok sokkal jobban áll!Egyébként te csak nylonharisnyát használsz,nem szeretet kombinálni??
süti beállítások módosítása